26 april

Publicerat: 2012-04-26 | 19:52:05 i Allmänt

Tjo!

Idag har jag fått igång min gamla dator :) Glad tjej är jag för det för den är bättre än den bärbara skiten jag har :). Så tack Fredrik för hjälpen :) Så nu blir det å vänja sig med den stationära igen :) Installera även om till windows 7 istället för skit vista :) Känns konstigt när datorn är helt tom :) men men.
 Idag är de skit väder ute med regn regn regn.. Men det passade mig bra så jag kunde va inne å fixa med alla hundra kablar överallt som är till datorn haha det kan man kalla kabelhärva :) jisses. Det enda som är att jag inte fattar mig på hur jag ska få internetet till usbn istället för å behöva ha närverkskabeln i för den va så jäkla kort så jag har fått hängt modemet i två nyckelband ner från gardinstången så de skulle räcka å även få nån signal haha :) men men det duger så länge :P.


En kompis la ut detta kort på mig på fb förut, jisses undra hur många årsen detta kort är taget.
da<q


24 april Dagen :)

Publicerat: 2012-04-24 | 12:19:08 i Allmänt
tjo!.

Inatt har jag sovit skit dåligt rent ut sagt, Kollade på hockey inatt så somna efter klockan 3 någon gång!.
Vaknade lite före klockan 6 av att de small i badrummet :P Tova lyckades välta tvättkorgen :) Och ser även att Tova har käkat på toarullen så små pappersbitar lite här å där :) hon är så go :). Försökt att somna om 2 gånger sen 6 imorse men det går inte somna när man väl lägger sig. Så nu blir de väl ut å röka sen duscha :) Skulle behöva diska men ja orkar verkligen inte det..

Igår var jag till tandläkaren för jag har ont i min käke för det kommer en visdomstands jävel! Inge kul alls, har ätit smärtstillande å panodil i en vecka å tröttna så ja gick iväg med tanden. Ja dom spola rent 2 gången med nått som smaka skit fy fan, Sen har jag en köttflik som ligger som ett lock över tanden ( dom peta upp det lite då såg man tanden under ), Å under fliken stoppade dom ner "sockerbitar nått vitt dom klippte isär i små bitar" med antibiotika på sen fick ja gå å bita i en tuss ett tag :) för dom där små bitarna skulle ja inte ta ur det tog kroppen själv hand om tydligen. Och blev det inte bättre skulle ja få komma tillbaka i bränna bort fliken :P tycker jag inte jag ska behöva haha, Men jag har ont än, men tror inte det är någon fara ändå för det gör ju ont utåt kinden alltså där den kommer upp inte innåt så det är nog inte tanden det gör ont i det är väl att tanden spränger sig ut. eller vad man ska säga.

Söt liten baby igelkott :)

24 april

Publicerat: 2012-04-24 | 08:50:19 i Allmänt
Tjotjo!

Har haft en paus från bloggandet men nu är jag nog igång igen, får se hur länge det håller i sig denna gång :). Försöker ju få någon ordning på designen på bloggen men det vill sig inte som jag vill så nu låter jag det va :P För övrigt så blev Tova 11 månader den 7april 2012 alltså :P Hon växer bra börjar bli lite stor nu tycker jag men hon är inte fet bara stabbig :) men men det är väl för att jag är van Tuffs som alltid har vart liten, Tuffs är väl en 7 år å dom är väl lika stora men Tova är ju lite mer rund ändå + hon är ju gladare i all mat mot vad Tuffs är. Tova ska smaka på allt jag äter och äter det mesta medans Tuffs luktar å springer iväg och äter nått ibland.

Tuffs ligger på elementet fast det är 25grader i lägenheten. Frusen.

kallt

RSS 2.0