29december

Publicerat: 2011-12-29 | 11:47:28 i Allmänt

Ja det är den 29 december och ingen snö har kommit, utan regn! Kan någon berätta för mig vad denna nya årstid heter ?  Tur att de inte behövs snö för att spela hockey :) då hade de vart illa ute :) Sverige vann inatt iallafall över schweiz :) efter straffar, så vid 4 på natten/morgonen från lördag till söndag så möter sverige-ryssland :)..

Men idag klockan 3 så kommer mina hyresvärdar och byter ut min gamla toa mot en ny :)


Fast tuffs skulle nog vilja ha ett nytt handfat med :)

tuffs i handfatet


då så :)

Publicerat: 2011-12-26 | 18:25:46 i Allmänt
Ja då är julen typ över :) har verkligen haft en underbar jul med allt man kan önska sig :), jag fick bland annat nya madrasser till sängen, handväska, pengar, massa massa smink och krämer och parfymer, skålar, uggs, benvärmare, strumpor, kristallkub med elvis i med nån platta som snurrar och lyser upp i kuben :) lakan + kuddvar, handdukar, vinflaska med elvis på med vitt vin, 2 sminkväskor, pizza set (bestick+skärare+träplatta att ha pizzan på), 2 mattor, korsordsbok m.m :) så de var verkligen lyckat :)

skönt på tvn  tova i mitt knä

Ja det går å ligga på en platt tv, jag lovar :).                      Hockey är intressant tycker tova :)

så ja..

Publicerat: 2011-12-22 | 02:35:48 i Allmänt
Hejsan där.. Har nu tänkt ett tag och kommit fram till att jag ska göra ett sista tappert försök med att blogga :).. Anledningarna till att jag har tröttnat förut är såklart att designen blir inte rätt så att jag trivs med bloggen, så om någon har några lätta bra tips så hör av er :) tack på förhand... Så nu till saken : jag kommer för det mesta blogga om mina 2 katter :) som har väldigt speciella sidor och stil :) kommer bli kul :)


Tova <3


RSS 2.0